Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο στους ανθρώπους της ΑΒ Βασιλόπουλος



Στο κλείσιμο άλλης μια δύσκολης χρονιάς, για πολλούς ανθρώπους και της δικής μας περιοχής, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους (διοίκηση και εργαζομένους) του τοπικού καταστήματος της ΑΒ Βασιλόπουλος, για την αμέριστη υποστήριξη τους.
Μια υποστήριξη που εκφράζεται καθημερινά τόσο μέσα από τις δράσεις προσφοράς τροφίμων (κουτιά αγάπης, συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, τρόφιμα αγάπης κ.α.) αλλά και από το χαμόγελο, τα λόγια υποστήριξης και την ένδειξη αλληλεγγύης των ίδιων των εργαζομένων.
Τέλος, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να ξεχάσουμε να εκφράσουμε ένα ακόμη πιο μεγάλο ευχαριστώ στο πλήθος των πελατών του καταστήματος, οι οποίες/οι στηρίζουν με το δικό τους τρόπο και παρά τις δικές τους οικονομικές δυσκολίες, τις δράσεις αυτές.

Για περισσότερες πληροφορίες, για τις δράσεις μας, μπορείτε να επικοινωνείτε: οδός Αγίου Χριστοφόρου 6, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: http://arsiskozanis.blogspot.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου