Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών για 7η συνεχόμενη χρονιά

Πιστές/οι στις αξίες μας συνεχίζουμε για άλλη μια χρονιά να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα: να στεκόμαστε πλάι σε κάθε παιδί, σε κάθε οικογένεια με όρους ισοτιμίας και αλληλεγγύης και να κρατιόμαστε όρθιες/οι κόντρα σε μια παρατεταμένη περίοδο κρίσης και ανασφάλειας.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά φέτος και παράλληλα με τις υπόλοιπες δράσεις για την προστασία του παιδιού, ξεκινάμε την προσπάθεια συλλογής σχολικών ειδών για παιδιά που οι οικογένειές τους αδυνατούν να στηρίξουν τη σχολική φοίτηση των παιδιών τους και ζητάμε τη στήριξη και τη συμμετοχή όλων.
Η συλλογή σχολικών ειδών θα διαρκέσει ολόκληρο τον Σεπτέμβριο, στον πλακόστρωτο δρόμο της Αγ. Χριστοφόρου, στον αριθμό 6, καθημερινά 06:00 με 08:00 το απόγευμα, αλλά κρατήστε ως ιδιαίτερα σημαντικές τις δυο πρώτες εβδομάδες του μήνα, μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία που θα πρέπει να δοθεί ο μεγαλύτερος όγκος των σχολικών ειδών.
Σχολικές τσάντες και κασετίνες (και μεταχειρισμένες σε καλή κατάσταση),
μολύβια και στυλό,
τετράδια,
γόμες και ξύστρες,
χαρτί Α4,
διορθωτικά,
μπλοκ ζωγραφικής και ακουαρέλες,
τέμπερες και κηρομπογιές,
μαρκαδόρους, ξυλομπογιές και πινέλα,
κόλλες (υγρές και στικ),
γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.α.)
πλαστελίνες,
ψαλιδάκια,
διαφάνειες κ.α
είναι ενδεικτικά κάποια από τα υλικά που έχουμε άμεση ανάγκη.
Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση, μπορείτε να αναζητήσετε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό χώρο arsiskozanis.blogspot.gr, ή μέσω της σελίδας facebook.com/Arsis.Kozanis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου