Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Το Κ.Δ.Α.Π. Γαλατινής στηρίζει το Ελεύθερο Σχολείο της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά, τους γονείς και τις/τους εκπαιδευτικούς του Κ.Δ.Α.Π. Γαλατινής, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βοΐου, για την προσφορά ενός σημαντικού ποσού που συγκεντρώθηκε από το πασχαλινό τους παζάρι.

Αυτές οι κινήσεις είναι για εμάς μεγάλη χαρά και περηφάνια καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την έκφραση αλληλεγγύης παιδιών προς παιδιά και έτσι η συγκεκριμένη δωρεά θα στηρίξει τη λειτουργία του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, καλύπτοντας για δυο μήνες το ενοίκιο του χώρου που στεγάζεται. Αξίζει να σημειώσουμε πως το Ελεύθερο Σχολείο φιλοξενεί, σήμερα, περισσότερα από 100 παιδιά από την Α΄ τάξη του Δημοτικού, μέχρι την προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητριών/τών της Γ΄ τάξης του Λυκείου, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν οικονομικά να στηρίξουν τη σχολική τους φοίτηση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου