Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Εθελόντριες/τες στο λαχανόκηπο

Στα πλαίσια του εργαστηρίου «Περιαστικές Καλλιέργειες» που διοργανώνουμε το τελευταίο διάστημα, προέκυψε η δυναμική και είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τη λειτουργία, ενός περιαστικού λαχανόκηπου…
Στο λαχανόκηπο θα έχουν μερίδιο γης, προς δική τους εκμετάλλευση, 10 παραγωγοί, οι οποίοι θα παράγουν τα λαχανικά για τις ανάγκες της οικογένειας τους,ενώ υπάρχει πρόβλεψη να δοθούν και 5 μερίδια γης σε κοινωνικούς φορείς της πόλης (π.χ. Ειδικό Εργαστήρι για παιδιά με αναπηρίες κ.α.).
Ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του λαχανόκηπου έχει προβλέψει και 7 θέσεις για εθελοντές που θέλουν να στηρίξουν το όλο εγχείρημα.
Όποια/ος εθελόντρια/ης θέλει να καταλάβει τη μια από τις 7 αυτές θέσεις, ας στείλει μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου infokoz@arsis.gr, μέχρι την Τετάρτη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε, είτε στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση, είτε στο τηλέφωνο 6976338328.


Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία, για κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην περιοχή μας και πρέπει να τη στηρίξουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου