Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στο workcamp των Citizens in Action στη Χαλκιδική!

Αν φέτος θα ήθελες να προσφέρεις εθελοντικά το χρόνο σου στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό τότε σου έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Οι Citizens in Action μετά τα δύο καλοκαιρινά workcamp στην Κρήτη (που οι ελεύθερες θέσεις εξαντλήθηκαν άμεσα) διοργανώνει ένα ακόμα διεθνές πρόγραμμα εθελοντισμού από 28 Αυγούστου μέχρι 12 Σεπτεμβρίου. To workcamp αυτό, που γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη και τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης, έχει ως στόχο την διατήρηση και ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς ενός πολύ όμορφου χωριού (Γομάτι Χαλκιδικής) και της γύρω περιοχής. Εθελοντές και εθελόντριες από την Ελλάδα και από την Γερμανία, θα εργαστούν μαζί μέσα στη φύση... θέλεις να είσαι κι εσύ ένας απ' αυτούς;




Η ομάδα των εθελοντών/ντριών θα ασχοληθεί κυρίως με τον καθαρισμό και τη διάνειξη ενός παραδοσιακού πέτρινου μονοπατιού το οποίο ξεκινά από μία πέτρινη γέφυρα 850 ετών.




Οι εθελοντές/ντριες θα φιλοξενηθούν στο δημοτικό ξενώνα του χωριού. Ο δήμος θα παρέχει επίσης υλικά και τρόφιμα και η ομάδα θα μαγειρεύει τα γεύματα της στην κουζίνα του ξενώνα.

Περιοχή: Γομάτι, Χαλκιδική
Περίοδος:
Έναρξη: 28.08.2016
Λήξη: 12.09.2016
Ηλικίες: 18-30

Καλύπτονται:
Διαμονή, διατροφή, ασφάλιση

Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ

Όροι συμμετοχής
Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις

Για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους και τη διαδικασία συμμετοχής στα μπορείς να επισκεφτείς το site μας ή να επικοινωνήσεις μαζί μας με e-mail. Μπορείς επίσης να δηλώσεις συμμετοχή μαζί με ένα φίλο ή μία φίλη σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου