Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Αναζητούμε


αναζητούμε ένα βρεφικό κρεβατάκι και ένα πάρκο για μωρό...
όποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει στο 2461049799, infokoz@arsis.gr, inbox...
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ!!!

Aναζητούμε ρούχα για τις παρελάσεις που έρχονται... αν έχετε ρούχα παρελάσεων που δεν σας είναι άλλο χρήσιμα, βοηθήστε μας να τα δώσουμε εκεί που θα είναι χρήσιμα!!! τρόποι επικοινωνίας: inbox, infokoz@arsis.gr, 2461049799 ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ!!!


Aναζητούμε ένα εφηβικό κρεβάτι (μαζί με το στρώμα)... όποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει στο 2461049799, inbox, ή infokoz@arsis.gr ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ!!!


H γιαγιά μιας εθελόντριας μας νοσηλεύεται και χρειάζεται άμεσα 3 φιάλες αίμα ανεξαρτήτου ομάδας. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή με το τηλέφωνο 6986898760 (Κατερίνα, whats up) για να δώσουμε τα στοιχεία σε οποίον μπορεί να δώσει αίμα. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ!!!


Συγκέντρωση παπουτσιών για τους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη

''Φθάνει συνεχώς κόσμος εξαθλιωμένος, γυναίκες, παιδιά, νήπια με υποθερμία, γυναίκες σε ενδιαφέρουσα να ψάχνουν παιδιά και συζύγους στο δρόμο ξυπόλυτοι εξαθλιωμένοι… Τι να σου πω..''
Μετά από συνεννόηση με την ΑΓΚΑΛΙΑ Λέσβου, μαζεύουμε αθλητικά παπούτσια για τους πρόσφυγες που φθάνουν στο νησί. Από την Δευτέρα 10 Αυγούστου ως την Πέμπτη 13 Αυγούστου, μπορείτε να φέρνετε αθλητικά (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) σε κάθε νούμερο, μεταχειρισμένα ή καινούρια. Θα είμαστε στην Άρσις τα απογεύματα από τις 6 ως τις 8.30, αλλά μπορείτε να τα αφήνετε και οποιαδήποτε ώρα στην τζαμαρία στον πρώτο όροφο, στο ειδικό κουτί. Διαδώστε το, ευχαριστούμε..!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου