Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Εκδρομή του Ελεύθερου Σχολείου στη Νάουσα, χάρη στο Hermes Tours


Το Σάββατο 23 Μαΐου, 55 μαθητές και 15 εθελοντές του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης πραγματοποίησαν μια όμορφη ημερήσια εκδρομή στη Νάουσα Ημαθίας.
Η εκδρομή ξεκίνησε με επίσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής του Αριστοτέλους, όπου τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του κέντρου, παρακολούθησαν οπτικό-ακουστικό υλικό και επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο του Νυμφαίου της Μίεζας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο μνημείο θυσίας των γυναικών της Νάουσας το 1822. Τέλος, η εκδρομή κατέληξε στον πανέμορφο από φυσική ομορφιά χώρο του άλσους του Αγίου Νικολάου, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές ξενοιασιάς και παιχνιδιού. 
Στο τέλος αυτής της εκδρομής, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στο ταξιδιωτικό γραφείο Hermes Tours και προσωπικά στον κ. Φωτόπουλο, διότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποτέλεσε αφορμή για να περάσουν όμορφα τόσα πολλά παιδιά.
Τέλος, ένα ευχαριστώ θα θέλαμε να εκφράσουμε στο Catering «Νοστιμούλης» για την προσφορά χυμών και σε μια πιτσαρία της πόλης, η οποία διακριτικά προσέφερε πίτσες για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου