Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Υποστηρίζω

Οικονομική ενίσχυση
Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης πιστεύει ότι όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε τις συνθήκες που οδηγούν στην απομόνωση και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα ανθρώπων, να αντισταθούμε, να μην αφήσουμε καμία/κανέναν να "πέσει", να είμαστε χαρούμενοι και να παράγουμε-διανέμουμε αυτά που χρειαζόμαστε (αγαθά και υπηρεσίες), όχι στη βάση μιας καπιταλιστικής οικονομικής σχέσης, αλλά μιας αυτάρκης μικρής κοινότητας. Οι υποστηρίκτριες/τές και οι φίλες/οι μας δημιουργούν την κοινωνική και οικονομική βάση, στην οποία στηρίζεται η ανεξαρτησία και η αποτελεσματικότητά μας. Κάθε προσφορά μικρή ή μεγάλη είναι αναγκαία για την ενίσχυση του έργου μας. Οι υποστηρίκτριες/τές και οι φίλες/οι μας λαμβάνουν άμεσα ενημερωτικό φάκελο με τη δράση μας και συνεχή ενημέρωση για το σύνολο των ενεργειών μας. Συνακόλουθα, λαμβάνουν απόδειξη, μέσω της οποίας το ποσό της εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα. Η οικονομική σας υποστήριξη είναι πολύτιμη.

Όποια/ος επιθυμεί να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας ή να κατεβάσει την παρακάτω φόρμα, να τη συμπληρώσει και να την αποστείλει είτε ηλεκτρονικά, είτε ταχυδρομικά.

Φόρμα οικονομικής ενίσχυσης  (για αποθήκευση, αφού την ανοίξετε επιλέξτε το βέλος που δείχνει προς τα κάτω (Λήψη)

Τραπεζικός λογαριασμός για δωρεές - οικονομική ενίσχυση:
ALPHA BANK  GR98 0140 8600 8600 0200 2024 101


Χορηγίες από επιχειρήσεις

Στη μακρόχρονη πορεία της, μέχρι σήμερα, η ΑΡΣΙΣ-ΚΟΖΑΝΗΣ συνεργάστηκε και στηρίχθηκε από πολλές επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στάθηκαν δίπλα της. Όλες εκείνες οι επιχειρήσεις που έδειξαν την ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους μέσω έμπρακτης συνεισφοράς και συμπαράστασης στο έργο μας, συγκροτούν ένα άτυπο δίκτυο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που παρακολουθεί και υποστηρίζει τη δράση μας, ενισχύει τη φωνή μας, τις δυνάμεις μας, την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας και συνιστά εντέλει καθοριστικό παράγοντα για τη βιωσιμότητα του έργου μας.
Είναι γεγονός, όπως προκύπτει από τελευταίες έρευνες του Ινστιτούτου Επικοινωνίας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Υπεύθυνη κατανάλωση, πως: «περισσότερες/οι από τους μισούς καταναλωτές (51%) επιβραβεύουν έμπρακτα τις κοινωνικά υπεύθυνες επιχειρήσεις ενώ το ίδιο ποσοστό έχει τιμωρήσει μια κοινωνικά ανεύθυνη επιχείρηση είτε αποφεύγοντας την κατανάλωση των προϊόντων της, είτε δυσφημίζοντας τη συγκεκριμένη επιχείρηση».
Μια κοινωνικά ευαισθητοποιημένη επιχείρηση που αναλαμβάνει δράσεις κοινωφελούς σημασίας, συγκεντρώνει την προσοχή των καταναλωτριών/τών και των επενδυτριών/τών, ενισχύει θετικά το εταιρικό της προφίλ και τους δεσμούς της με το κοινωνικό σύνολο, βρίσκει θετική ανταπόκριση από τους πολίτες, τους τοπικούς φορείς, τα ΜΜΕ και μπορεί να απολαμβάνει μιας γενικής κοινωνικής αναγνώρισης και εκτίμησης με θετικές συνέπειες και στην οικονομικής της ανάπτυξη.

Ανταποδοτικά οι επιχειρήσεις μπορούν να ωφεληθούν πολλαπλά μέσα από τις δράσεις δημοσιότητας, συγκεκριμένα:
·         Προβολή στους δικτυακούς τόπους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, κ.α.)
·    Ευχαριστήριες ανακοινώσεις και άρθρα στο σύνολο των τοπικών έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ, με τα οποία έχει ήδη αναπτυχθεί μια σταθερή σχέση συνεργασίας και στήριξης εκ μέρους τους των προσπαθειών μας
·         Αναφορά σε ενημερωτικά έντυπα που εκδίδονται
·         Οργάνωση δημόσιας εκδήλωσης-παρουσίασης των χορηγών σε ετήσια βάση
·         Ενημέρωση για την υποστήριξη της επιχείρησης, του συνόλου των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά μας (εθελοντές, μέλη, φίλοι, κ.α.)

Οι επιχειρήσεις που θέλουν να υποστηρίξουν το έργο της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης μπορούν με 100,00€ ετησίως να γίνουν εταιρικοί συνδρομητές και να ενταχθούν στο Χορηγικό Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης. Όποια/ος επιθυμεί να εντάξει την επιχείρηση του στο Δίκτυο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας ή να κατεβάσει την παρακάτω φόρμα, να τη συμπληρώσει και να την αποστείλει είτε ηλεκτρονικά, είτε ταχυδρομικά.

Φόρμα Εταιρικής Συνδρομής (για αποθήκευση, αφού την ανοίξετε επιλέξτε το βέλος που δείχνει προς τα κάτω (Λήψη)

Τραπεζικός λογαριασμός για δωρεές - οικονομική ενίσχυση:
ALPHA BANK 860 00 2002 024101

Δωρεά στη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου

Ένας ιδιαίτερος τρόπος να τιμήσετε και να κρατήσετε ζωντανή τη μνήμη ενός αγαπημένου σας προσώπου, είναι να κάνετε μια δωρεά εις μνήμην του μεταφέροντας ένα μήνυμα ζωής υποστηρίζοντας, παράλληλα, τον αγώνα της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης για τη στήριξη της σχολικής φοίτησης των παιδιών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Είναι συγκινητικό το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι, παρά τη δυσκολία της στιγμής που βιώνουν, μας θυμούνται και επιλέγουν να στηρίξουν τη δράση μας. Η κίνηση σας αυτή α) θα γνωστοποιηθεί με σχετική μας επιστολή στην οικογένεια της/του εκλιπούσης/εκλιπόντος, β) θα εκδοθεί η αντίστοιχη απόδειξη για το ποσό της δωρεάς, το οποίο εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα σας και θα σας αποσταλεί μαζί με ευχαριστήρια επιστολής και γ) θα δημοσιευτεί (εφόσον το επιθυμείτε) στον τοπικό τύπο. Το ποσό της δωρεάς δεν έχει καμία σημασία, καθώς οποιαδήποτε δωρεά είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η οικονομική σας υποστήριξη είναι πολύτιμη. Όποια/ος επιθυμεί να κάνει μια δωρεά στη μνήμη ενός αγαπημένου της/του προσώπου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας ή να κατεβάσει την παρακάτω φόρμα, να τη συμπληρώσει και να την αποστείλει είτε ηλεκτρονικά, είτε ταχυδρομικά.

Φόρμα Δωρεάς στη Μνήμη (για αποθήκευση, αφού την ανοίξετε επιλέξτε το βέλος που δείχνει προς τα κάτω (Λήψη)

Τραπεζικός λογαριασμός για δωρεές - οικονομική ενίσχυση:
ALPHA BANK 860 00 2002 024101

Μπομπονιέρες-Προσκλητήρια

Για το γάμο σας...για τη βάφτιση του παιδιού σας...εμπιστευτείτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των μικρών και μεγάλων δημιουργών του Εργαστηρίου Μπομπονιέρας και Προσκλητηρίου, του Ελεύθερου Σχολείου μας και στηρίξτε με τον τρόπο αυτό τη λειτουργία του.
Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση μπορείτε να αναζητήσετε στο τηλέφωνο 2461049799 και στο e-mail: infokoz@arsis.gr.
Δεχόμαστε παραγγελίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου