Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Κοινωνική Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης

Στη βάση της ραγδαίας αύξησης των αναγκών των ανθρώπων για είδη διατροφής, ένδυσης και πρώτης ανάγκης, αλλά και των αυξημένων απαιτήσεων που μας δημιούργησε η εμπιστοσύνη του κόσμου στα είδη που προσκομίζει, δημιουργήσαμε ένα χώρο, ο οποίος μας παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από μια οικογένεια, στον οποίο θα λειτουργεί η Κοινωνική Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης.
Στην Κοινωνική Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης συλλέγονται, ανταλλάσσονται και προσφέρονται:
τρόφιμα,
ρούχα – παπούτσια (μόνο για παιδιά και εφήβους),
κλινοσκεπάσματα,
παιχνίδια,
βιβλία,
σχολικά είδη,
οικιακές συσκευές,
έπιπλα.
Η Κοινωνική Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης εκφράζει την έμπρακτη αλληλεγγύη και αναπτύσσει την αχρήματη ανταλλακτική οικονομία, η οποία προωθεί την επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων όχι ως ντροπή ή μειονέκτημα, αλλά ως μια καινούρια φιλοσοφία και ως μια μορφή ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης των αγαθών.
Όποια/ος επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια μπορεί να προσέρχεται στην Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης κάθε Πέμπτη 11:00-15:00, στην οδό 11ης Οκτωβρίου 14 και να αφήνει όποια είδη επιθυμεί. Όσες/οι θα ήθελαν να προσφέρουν ογκώδη πράγματα και δεν έχουν τρόπο μεταφοράς τους, μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στο τηλέφωνο 2461049799.

Η αλληλεγγύη είναι η δύναμη μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου